Voorstelling

Afbeelding

ARSENAAL - geannuleerd

Wat als de Drie Zusters van Tsjechov wél naar Moskou waren gegaan? Wat als ze na honderd jaar wakker zouden worden vandaag? Wat blijft er over van hun dromen en verlangens?

ARSENAAL - geannuleerd

 

Deze voorstelling is geannuleerd het centrum is voor publiek gesloten tot 31 maart vanwege het Covid-19 virus.

Voor meer informatie kan je hier terecht.

 

In tegenstelling tot de zusters uit het verhaal van Tsjechov, dromend en berustend, nemen Sofie, Jessa en Sien het heft in handen. Ze trekken hun warmste jas aan en doen wat de drie zusters nooit deden, ze gaan naar Moskou. Je ziet drie actrices in een poging Rusland te begrijpen, maar evengoed zichzelf. Want Jessa, Sofie en Sien zouden zichzelf niet zijn als ze niet af en toe de blik richten op elkaar. Wie hun eerste voorstelling ‘L’étude (nu slaat de chaos toe)’ zag, weet waaraan zich te verwachten: humor, wanhoop en de nodige frivoliteit.

Een voorstelling van ARSENAAL, van en met Sien Eggers (Eigen Kweek, Compagnie de Koe, HET GEVOLG), Sofie Palmers (SKaGeN, Compagnie de Koe, De Helaasheid der Dingen) en Jessa Wildemeersch (Toneelhuis, Het nieuwstedelijk, Gent West II). Coaching: Jan Eelen

Met steun van de Stad Leuven, Leuven Leest/30CC, de Arenbergschouwburg, Passa Porta en Vlaams Fonds voor de Letteren. Met dank aan Ceh Theatre St. Petersburg en de Belgische Ambassade in Rusland.

“Hoewel je bijna geen moment aan Olga, Masha en Irina van Tsjechov moet denken, zijn ze altijd latent aanwezig. Want hoe harder de actrices op zoek gaan naar de zussen van vandaag, hoe duidelijker het wordt dat ze zélf die zussen zijn, met al hun dromen, gefnuikte verwachtingen en twijfels over de zin van hun bestaan.” (****Het Nieuwsblad)

“Onbeschaamd eerlijk , grappig en rakend”  (***Focus Knack)

19u45 - inleiding op de voorstelling

Plaats

CC De Ploter - Kerkstraat 4 - 1742 Ternat

Info

DatumBasisprijsAbo/+65 prijs-26
zaterdag, 14 maart, 2020 - 20:30
17.00€
15.50€
14.00€

Reageer

A