Voorstelling

Afbeelding

Back to swing

CONCERTBAND PEDE & GUNTHER NEEFS

 

Gunther Neefs begon zijn carrière als percussionist bij een bigband. Al snel stond hij zelf achter de microfoon.  Gunther werd 50 en staat al 25 jaar op de planken. Dit is het moment om terug te grijpen naar zijn grote liefde : een podium vol muzikanten.  De theatershow “Back to Swing” is een verpletterend succes !

Op 27 mei 2017 wil Gunther Neefs met de Concertband Pede een stijlvolle reis maken doorheen de bonte wereld van de swing.

Ain’t that a kick in the head, Beyond the sea, The Lady is a Tramp, Cheek to Cheek, Straighten up ht and fly right, New York New York, My Way, Bad Leroy Brown, I’ve got you under my skin, How sweet it is, … brengen Frank Sinatra, Dean Martin, Franky Davis Jr… weer tot leven in CC De Ploter Ternat.

De show wordt ook opgeluisterd door mooie beeldfragmenten waarin Guy De Pré zijn onmetelijke kennis over The Rat Pack en alom gekende crooners op onnavolgbare wijze deelt met het publiek.

In het 1e gedeelte van de show brengt de Concertband Pede een gevarieerd aanbod van filmmuziek, moderne en klassieke muziekstukken met oa Pirates of the Caribbean, Seagate Overture en een 3bute to Prince op het programma. We verwennen ons trouw publiek met een mengeling van frisse, speelse melodieën, soms technisch uitdagend, maar altijd soepel in het gehoor.

Plaats

CC De Ploter

Info

DatumBasisprijsMijn Event Link
zaterdag, 27 mei, 2017 - 20:00
16.00€