Voorstelling

Afbeelding

Belevingsdag, overleef de winter, haal de zomer in huis

ism Archeduc

belevingsdag

 

Een hoop inspirerende workshops rond één thema, op één dag. Dat zijn de nieuwe belevingsdagen van de Ploter

BOTANISCH ILLUSTREREN
Hou je van de organische en symmetrische vormen die in de natuur opduiken? Wil je graag zelf bloemen en planten leren tekenen? Dan is deze workshop iets voor jou! Ervaring is niet nodig. Je leert eenvoudige, gestileerde illustraties maken met potlood, aquarel en fineliners . Je botanische illustraties kan je gebruiken als decoratie, voor kaartjes of bijvoorbeeld in een bullet journal.
Reserveer hier voor deze workshop, kostprijs 19 euro, van 14u tot 17u 
Deze workshop is volzet, kostprijs 19 euro, van 10u tot 13u

KOKEDAMA
Kokedama’s creëren een echt jungle effect in de huiskamer! Een kokedama is een plant waarvan je de wortels laat groeien in een bolletje mos. Je kunt hem vervolgens ophangen aan een touw of neerzetten op een schaal of schoteltje. Tijdens deze workshop leer je zelf hoe je een kokedama maakt.  Je gaat naar huis met twee exemplaren.
Reserveer hier voor deze workshop, kostprijs 45 euro, vanaf 10u

OOGSTEN, DROGEN EN VERWERKEN VAN KRUIDEN
Tijd om al het lekkers uit onze kruidentuin te oogsten! We bekijken de manieren om het beste uit je kruidentuin te halen en hem klaar te zetten voor een volgende oogst. Nadien gaan we aan de slag met de oogst. Iedereen kan kruidenolie, -azijn, -zout of -suiker maken.
Deze workshop is volzet, kostprijs 16 euro, van 10u tot 13u

EEN BOEKET VAN DROOGBLOEMEN
Met een boeket van droogbloemen geef je meteen een persoonlijke touch aan je interieur. Het blijft maanden, zelfs jaren goed en heeft geen verzorging nodig. Yo de Beule van Duizendblad, brengt de bloemen die ze tijdens de zomermaanden droogde mee. Samen met jullie maakt ze er droogboeketten mee waar je een winter lang van geniet.
Reserveer hier voor deze workshop, kostprijs 30 euro, vanaf 14u

MACRAME
Handgeknoopte plantenhangers
Plantenhangers zijn ideaal om groen in huis te halen en geven extra sfeer in je interieur. Tijdens deze workshop maak je zelf een uniek exemplaar. Anneke van Jemamuse demonstreert verschillende technieken en zorgt voor inspirerende voorbeelden. Je krijgt ook een handleiding om thuis verder te experimenteren met macramé.
In de prijs zit een materialenpakket ter waarde van 20 euro. 
Reserveer hier voor de workshop, kostprijs 32 euro, van 9u30 tot 12u30
Deze workshop is volzet, kostprijs 32 euro, van 13u tot 16u

 

Plaats

CC De Ploter - Kerkstraat 4 - 1742 Ternat

Info

Datum
zondag, 20 oktober, 2019 - 10:00

Reageer

A