Voorstelling

Afbeelding

bOOm

Compagnie Quand je serai Grand-e

 

Alsof je je op een open plek in het bos bevindt, maak je in ‘bOOm’ mee hoe een kleine stek uitgroeit tot een grote, sterke boom. Het leven van de boom ontwikkelt zich voor je ogen, doorheen de verschillende seizoenen.

Je kijkt, je voelt, je hoort hoe de boom groeit en bloeit, maar ook het leven in, rond en op de boom wordt zichtbaar.   Want als je verder kijkt, zie je dat de boom niet alleen is. Achter zijn stevige schors krioelt het immers van leven. Zijn jonge twijgen buigen wanneer er een rups over loopt, eekhoorntjes spelen lustig in zijn takken, een vleermuis houdt zijn winterslaap in de holte van de stam.

Zonder woorden en met een knappe, grote, groeiende ‘boom’-constructie en een tikje acrobatie brengen de twee acteurs/acrobaten het levensverhaal van de boom op de scène. En met een trompet en een accordeon, met loops van geluiden, muzikale effecten en bruitage creëren ze een hele wereld rondom rond. Poëtisch en trefzeker.

Een volledige levensloop van een boom -van fragiel twijgje tot imposante reus- in één eenvoudige, frisse en speelse woordeloze voorstelling.


Vragen of interesse ? Mail ons op info@ccdeploter.be

#Datum

maandag, 30 september, 2019 - 10:00
maandag, 30 september, 2019 - 13:30
dinsdag, 1 oktober, 2019 - 10:00
dinsdag, 1 oktober, 2019 - 13:30

#Doelpubliek

kleuters, eerste en tweede leerjaar