Voorstelling

Afbeelding

CLUB 1700

double bill met twee absolute parels uit de Belgische jazzscene

Black Flower & Steiger

 

Black Flower

Black Flower klinkt internationaal, dansbaar, uniek en avontuurlijk. De groep rond multi-instrumentalist Nathan Daems combineert moeiteloos (Ethiopische) jazz, afrobeat, dub en Oosterse invloeden.

Steiger

Met het project #LOCATIONS - waarmee de groep Jong Jazztalent 2017 won - verdiepte Steiger zich in het aspect ‘ruimte’. Op hun album ‘Give Space’ werd elk nummer op een andere locatie opgenomen, en live krijgen we beelden per locatie te zien. Een multidisciplinaire totaalervaring, waarbij muziek, beeld, atmosfeer en de waarneming van het geheel op één lijn komen te staan.

“Waar psychedelische slangenbezweerdersmuziek, Ethio-oriëntaalse folklore en moderne jazz elkaar vrolijk voor de voeten lopen, daar puurt Black Flower een onweerstaanbare groove uit .” (De Morgen)

 

Deze concertavond vormt een nieuw hoogtepunt in de samenwerking tussen Westrand en De Ploter. De programmatoren bundelden de krachten om samen de beste jazzensembles van het moment op te sporen en ze op het juiste podium te zetten. Dat podium wordt CLUB 1700, ditmaal een verbogen jazzclub op het podium van de theaterzaal van Westrand.

Plaats

Westrand - theaterzaal

Info

DatumBasisprijsAbo/+65 prijs-26Mijn Event Link
donderdag, 9 januari, 2020 - 20:30
15.00€
13.00€
12.00€

Reageer

A

#Luister op Spotify

#Kijk op Youtube