Voorstelling

Afbeelding

Compagnie Cecilia - Locke

een muzikale en theatrale tour de force met Tom Vermeir, Koen De Graeve, Johannes Verschaeve van The Van Jets,… die niemand onberoerd zal laten

Compagnie Cecilia - Locke

 

Ivan Locke, een plichtsbewuste bouwondernemer en goede vader, vertrekt op een dag van zijn werk naar huis. Aan de verkeerslichten beslist hij echter rechts af te slaan waar hij normaal links moet. Wat volgt is een van de strafste filmscenario’s ooit qua structuur en personages (van de hand van Steven Knight, de man achter o.a. ‘Peaky Blinders’). Stap voor stap komen we te weten wat Ivan leidt om gedurende de anderhalf uur durende autorit die op zijn beslissing volgt, heel zijn leven op het spel te zetten. ‘Locke’ gaat over principes en verantwoordelijkheid nemen, ook als je er alles door dreigt kwijt te spelen. Omdat de waarheid belangrijker is dan alles.

Dit hartverscheurende verhaal wordt vertolkt door Tom Vermeir en Koen De Graeve. Elke avond speelt één van de twee acteurs de hoofdrol en de andere de zes bijrollen. De avond erop draait alles om. De soundtrack van de hand van Johannes Verschaeve (The Van Jets), Luk Vermeir (Isolde & les Bens), Frederik Heuvinck (King Dalton) en Ben Brunin (Isolde & les Bens) zet alles extra onder stoom.

Yahya terryn (tekst & regie), Ellen Kromhout (kostuums), Saul Mombaerts (geluid), Bram Geldhof (licht & video), Compagnie Cecilia (productie)

19u45 - inleiding op de voorstelling

Plaats

CC De Ploter - Kerkstraat 4 - 1742 Ternat

Info

DatumBasisprijsAbo/+65 prijs-26Mijn Event Link
donderdag, 13 februari, 2020 - 20:30
20.00€
18.00€
16.00€

Reageer

A

#Kijk op Youtube