Voorstelling

Afbeelding

De soldaat

Theater FroeFroe

 

De magie van het tot leven brengen van poppen, moet je ooit eens beleefd hebben om er daarna nooit meer genoeg van te krijgen. Poppen kunnen meer dan acteurs omdat elke toeschouwer elke figuur voor zichzelf vervolledigd.

En FroeFroe is meester in het figurentheater. Deze keer zijn de loopgraven van de eerste wereldoorlog de arena. Het is vrede maar soldaat Tuur houdt nog als laatste de wacht.. Men is hem vergeten en hij kan niet weg uit de onderaardse gangen want aan de andere kant zit een vijand die ook vergeten is. Een kleine en overbodige oorlog woedt verder. Zijn ze nu nog vijanden van mekaar?

Via een ingenieuze constructie beleef je Tuurs verhaal middenin in de loopgraven. Samen met de sfeervolle live muziek krijg je een beeldend, pakkend en ook grappig verhaal over de menselijke kant van de oorlog.

Na de voorstelling volgt er een nagesprek met mensen die kunnen vertellen over de loopgraven en hoe het leven was tijdens de oorlog in Ternat.

We nodigen de grootouders ook uit op deze voorstelling om samen met hun kleinkind het verhaal te zien. We reserveren hier telkens tien plaatsen voor. We zouden op het gepaste moment dan graag deze actie willen aankondigen via jullie kanalen. Want het is de ideale voorstelling om met verschillende generaties samen te beleven.


Vragen of interesse ? Mail ons op info@ccdeploter.be

#Datum

maandag, 25 februari, 2019 - 10:45
maandag, 25 februari, 2019 - 13:30
dinsdag, 26 februari, 2019 - 09:15
dinsdag, 26 februari, 2019 - 10:45
dinsdag, 26 februari, 2019 - 13:30
maandag, 25 februari, 2019 - 09:15

#Doelpubliek

derde en vierde leerjaar