Voorstelling

Afbeelding

Fluut

Brandung

 

Wat moet je doen om écht goed te doen? Niemand die het weet… Met deze vraag krijgt ook prins Tamino te maken wanneer de Koningin van de Nacht hem smeekt haar dochter Pamina te bevrijden uit de klauwen van een boze tovenaar. Verblind door de mooie ogen van Pamina en doof voor de waarheid gaat Tamino samen met vogelvanger Papageno op zoek. Maar Pamina wil helemaal niet terug, ze wil iets anders.

Van jongs af aan worden we geconfronteerd met een wereld waarin er snel geoordeeld wordt. Dit is zwart, dat is wit. Punt. Maar een verhaal kan meerdere waarheden hebben. Alleen.. wat en wie moeten we nog geloven in tijden van fake news?

Gebaseerd op ‘De Toverfluit’ van Mozart, over hoe Goed en Kwaad zich tegenover elkaar verhouden. Als twee tegengestelden, maar toch met elkaar verweven. 

Brandung  hadden we hier al eerder op bezoek  met ‘Boomjong’ (over het broze ecologische evenwicht). Ook deze keer confronteren ze hun jonge publiek graag met maatschappelijke thema’s op basis van een eigenzinnige kijk op repertoire en zonder enig moraliserend gemorrel.


Vragen of interesse ? Mail ons op info@ccdeploter.be

#Datum

maandag, 13 november, 2017 - 13:30
dinsdag, 14 november, 2017 - 10:00
dinsdag, 14 november, 2017 - 13:30

#Doelpubliek

derde en vierde leerjaar, vijfde en zesde leerjaar