Voorstelling

Afbeelding

fotografiecircuit 2020 - Sharon Anouk Brouns

FRAGMENTEREN

fotografiecircuit 2020 - Sharon Anouk Brouns

 

Een tentoonstelling van een fotograaf die graag experimenteert met de manier waarop ze de omgeving ziet. Ze maakt analoge foto’s van de bijzondere ‘kleine grote’ dingen om ons heen. Het merendeel is straatfotografie, maar ze fotografeert ook graag collages. Het is een tentoonstelling om bij weg te dromen. 
Je ziet veel, te veel om alles in één keer  te zien. Daarom kun je naar de werken blijven kijken en nieuwe dingen ontdekken. De foto’s van Sharon laten onverwachtse schoonheid zien. Het werk gaat vooral over perceptie:  de manier waarop we naar de wereld kijken. De straatfotografie speelt zich grotendeels af in de stad. De stad is een plek waar veel onverwachtse dingen samen komen.  
De stad leeft en toch zijn er die vergeten en ongeziene plaatsen. De collagefoto’s zijn gemaakt van tijdschriften. De fotograaf creëert hiermee iets nieuws: een wonderlijke, aantrekkelijke wereld die tussen fantasie en realiteit lijkt  te zweven. 

Sharon is in 2010 afgestudeerd aan het LUCA, campus C-mine in Genk. Sindsdien is ze blijven fotograferen en is haar werk een duidelijke richting in gegaan. Ze werd eerder geselecteerd voor het  Brussel Street Festival (2017) en  De Badhuiscollectie (2019).

SHARON ANOUK BROUNS
sharonanouk@hotmail.com
www.sharon-anouk.com 
www.instagram.com/sharon_anouk

---------------------------------------------------------
Deze tentoonstelling hangt nog tot 6 april
---------------------------------------------------------

Plaats

CC De Ploter - Kerkstraat 4 - 1742 Ternat

Info

Datum
maandag, 6 april, 2020 - 10:15

Reageer

A