Voorstelling

Afbeelding

geannuleerd - Bring it to the People

documentaire van regisseur Guy Fellemans

geannuleerd - Bring it to the People

 

Deze voorstelling is geannuleerd het centrum is voor publiek gesloten tot 3 april vanwege het Covid-19 virus.

Voor meer informatie kan je hier terecht.

Ruim 25 jaar geleden, in een kleine jazzclub in Brussel, ontstond het idee voor een orkest dat ondertussen behoort tot de wereldtop: de Brussels Jazz Orchestra. Met internationaal gelauwerde projecten als The Artist, samenwerkingen met grote binnen- en buitenlandse artiesten zoals Bert Joris, Enrico Pieranunzi en Maria Schneider maar ook verrassende partners als de De Frivole Framboos, weet het orkest steeds weer te verrassen, verwachtingen te overtreffen en nieuw publiek aan te spreken. Samenwerkingen met DJ Grazzhoppa en rapper Zed moeten een volgende generatie warm maken voor jazz. 
De BJO bestaat uit topmuzikanten die samen zorgen voor de unieke sound van het orkest. De verrassende artistieke keuzes van het BJO zorgen soms voor spanningen binnen de groep. Maar ook de constante zoektocht naar dat perfecte samenspel dat enkel bereikt wordt wanneer elke muzikant op dezelfde lijn zit.
Bring it to the People: the Film about the Brussels Jazz Orchestra geeft een unieke en intieme inkijk in de werking van het wereldbefaamde jazzorkest.

docu '85
i.s.m. academie August De Boeck - Ternat

 

Plaats

CC De Ploter - Kerkstraat 4 - 1742 Ternat

Info

DatumBasisprijsAbo/+65 prijs-26
zondag, 22 maart, 2020 - 15:00
6.00€
5.00€
5.00€

Reageer

A