Voorstelling

Afbeelding

Heilig Hart

herkenbaar, grappig en heerlijk meeslepend, welkom op de roetsjbaan van Heilig Hart

Compagnie Cecilia

 

Deze voorstelling vertelt het grappige en tegelijk pakkende verhaal van twee vrouwen en twee mannen die hun weg zoeken op de kronkelende autostrade van het leven. Daarbij crashen ze meer dan ze willen. Ontwapenend eerlijk en vol kleurrijke panache toveren Robrecht en Gilles samen met Anemone en Linde één grote serenade en smeekbede naar redding tevoorschijn. Ja, liefde kan sneller verloren gaan dan we willen, maar moet alstublieft absoluut ook terugkeren.

Na het enorme succes van POEPSIMPEL gaat Arne Sierens, ‘de grootmeester van het alledaagse melodrama’, samen met deze topcast weer voor adembenemend theater. Met een opvallend decor van Guido Vrolix, livemuziek van Jean-Yves Evrard en kostuums van Ellen Kromhout.

Spel: Robrecht Vanden Thoren (Tom & Harry, Poepsimpel), Gilles De Schryver (Tom & Harry, Code 37, het KIP), Anemone Valcke (Offline, Vriendinnen, Bevergem) en Linde Carrijn (Wachten en andere Heldendaden, Vermist).

 

Dit gezelschap maakt voorstellingen in het dialect van de ziel en raakt het publiek met authentieke en universele verhalen.

Plaats

CC De Ploter

Info

DatumBasisprijsAbo/+65 prijs-26Mijn Event Link
zaterdag, 20 oktober, 2018 - 20:30
18.00€
16.00€
14.50€