Voorstelling

Afbeelding

HUTopia

een dag van spelen, dromen, ontdekken en doen

HUTopia

 

Kom maar binnen!

Een plek in Ternat waar kinderen ongeremd speelvogel, kunstenaar, knutselaar of uitvinder zijn: dat wordt Hutopia. Elk kind kan er op zijn tempo ontdekken en experimenteren. Timmeren of modder-koken, portretteren of recycleren, bouwen of lezen: kinderen kiezen zelf met welke materialen ze aan de slag gaan. Niets moet, bijna alles mag. Iedereen is welkom.

Begeleiders zijn in de buurt en geven de kinderen af en toe een zetje om verder te gaan of nieuwe materialen uit te proberen.

Hutopia wakkert de nieuwsgierigheid van kinderen aan en geeft ze de kans hun talenten en interesses al spelend te ontdekken en te koesteren. Ouders spelen mee of komen gewoon iets drinken terwijl hun kroost op ontdekking gaat.

Hutopia is een plek voor kinderen en hun (groot)ouders. Iedereen tussen 3 en 12 jaar is welkom. De toegang is gratis en je kan doorlopend binnenspringen van 10u30 tot 17u.

Het is een samenwerking van vrijwilligers en organisaties CC De Ploter en Toneel Tijl. De Gezinsbond, De Fotograaf, M&W technics,Kunstenacademie August De Boeck en de bib Ternat ondersteunen het project.

 

Plaats

CC De Ploter

Info

Datum
zondag, 31 maart, 2019 - 10:30

Reageer

A