Voorstelling

Afbeelding

Minuscule 2: - GEANNULEERD

Het wordt stilaan een toffe traditie: tijdens de paasvakantie nodigen we alle jonge kinderen uit samen met hun ouders, grootouders, broers, nichtjes.. voor een namiddag film.

Familiefilm (+5j) - GEANNULEERD

 

Deze voorstelling is geannuleerd het centrum is voor publiek gesloten tot 3 april vanwege het Covid-19 virus.

Voor de laatste update over het Coronavirus kan je terecht op de site van de gemeente.

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na de film kan je in het Plotercafé genieten van een lekkere TARANTINOburger (veggie/rund) aan € 15 en voor de kinderen zijn er MINUSCULburgers voor €9? geserveerd met de GODDELIJKE verse HOME MADE ovenwedges. 
Graag wel een mailtje of een belletje naar  0473 97 66 16 - reserveren vóór 25 maart!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plaats

CC De Ploter - Kerkstraat 4 - 1742 Ternat

Info

DatumBasisprijs
woensdag, 8 april, 2020 - 14:30
5.00€

Reageer

A