Toekomstige evenementen: Humor

zondag
03.12.2017

WAAR:
Parochiehuis St-Jozef, Dahlialaan 1, 1742 Ternat
WANNEER:
14:30
een neurotische jongleervoorstelling
Cie Sacékripa (FR)

Wat krijg je als je Mr. Bean mixt met Roald Dahl’s ‘Meneer Griezel’ en een circusartiest met een jongleerobsessie? Een geniale mix van clownerie en miniatuurcircus! Centraal staat een ogenschijnlijk zeer rustig personage dat ongelofelijk nauwgezet, delicaat en ordentelijk is.

donderdag
07.12.2017

WAAR:
CC De Ploter
WANNEER:
20:30
hilarisch, absurd, ontroerend eerlijk en scherp, pure klasse!
Raf Walschaerts

Een half leven al speelt Raf bij Kommil Foo, nu staat hij alleen op scene. Onverschrokken zal hij zijn, die Walschaerts. Moedig in de eenvoud. Maar vergis je niet. De waarheid eist haar plek op.

zaterdag
13.01.2018

WAAR:
CC De Ploter
WANNEER:
20:30
humor op de grens tussen theater, cabaret en circus. Variete met of zonder pointe, maar steeds op het scherpst van de snee
Beersmans & Monserez

Beersmans & Monserez zien in het huidige humorlandschap veel stand-uppers en muzikaal cabaret,maar missen de tijd van het echte varietetheater met de artiesten van weleer die het brengen van een sketch nog tot een edele kunstvorm konden verheffen.

zaterdag
27.01.2018

WAAR:
CC De Ploter
WANNEER:
20:30
vakkundig lachen met de pijn van het zijn
De Schedelgeboorten

De Schedelgeboorten beuken fris en monter de deur open van hun derde decennium en verblijden jou opnieuw met een lading kakelverse liedjes en zottigheden.

donderdag
01.02.2018

WAAR:
CC De Ploter
WANNEER:
20:30
deze Limburger, Turk, Brusselaar, Vlaming, Belg en zelfverklaarde excuusallochtoon bezorgt je een megalach en mokerslag
Erhan Demirci

In zijn allereerste avondvoorstelling neemt Erhan je mee op ontdekkingstocht naar het onbekende, het onbeminde. Hij herbeleeft zijn allesbehalve doorsnee jeugdjaren, gidst je door het harde Limburgse dorpsleven om aan te komen in het nog hardere ‘Life in the ghetto’ van Brussel.

zaterdag
24.02.2018

WAAR:
CC De Ploter
WANNEER:
20:30
originele gedachtes, vuile grappen, spot en grappige schaamteloosheid: bingo!
Katinka Polderman

Al tien jaar geldt ze als een van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters. Toch maakte ze al vier voorstellingen vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, doortimmerde liedjes en hilarische oneliners. En ze tiert ondertussen welig voort, ook in deze vijfde voorstelling.

donderdag
08.03.2018

WAAR:
CC De Ploter
WANNEER:
20:30
een lachmenu voor de hele familie, hilarische komedie zonder woorden!
Yllana (SP)

De verheerlijking van de gastronomie swingt de pan uit. Chefs zijn rocksterren, de uitgevers overleven op kookboeken en je vrienden geven punten als ze bij je ‘komen eten’. Gesneden brood voor Yllana om er de draak mee te steken.

zaterdag
24.03.2018

WAAR:
CC De Ploter
WANNEER:
20:30
welkom op de triestigste comedyshow van Vlaanderen!
Veerle Malschaert

Als moeder van twee kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar, wil Veerle vooral een boegbeeld zijn. Sterk, maar kwetsbaar. In deze taboedoorbrekende voorstelling houdt ze een pleidooi voor LOL en COL: laughing en crying out loud. Want anders ontploft ge.

zondag
22.04.2018

WAAR:
CC De Ploter
WANNEER:
19:00
poppenspel, theater, film, animatie, muziekconcert … het is het allemaal!
MANUAL CINEMA (USA)

De cinema, dat kennen we. Maar wat als je naar een woordloze film kijkt die live voor je ogen wordt gemaakt? Dit collectief uit Chicago wordt er wereldwijd om geroemd. Samen toveren ze sp(r)ookachtige beelden op het scherm. Maar ook voor het scherm is van alles te ontdekken.